Over Kinderfietsen-Online

Het fijne gevoel van in de natuur zijn, lekker de eerste zonnestralen op je huid, ’s ochtends de koude lucht die in je neus prikkelt, het gevoel van vrijheid.. Een kleine greep van de dingen waarom wij van Kinderfietsen Online zo gepassioneerd zijn over fietsen. Het geeft fietsen een extra dimensie die je nooit zult ervaren achter het metaal van de auto. Dit is dan ook precies het gevoel wat we kinderen willen laten ervaren en de reden dat wij zijn begonnen met het aanbieden van kinderfietsen.

Inmiddels zijn wij een internationaal opererend bedrijf dat al meer dan 3 jaar actief is in de kinderfietsen branche. Wij leveren kinderfietsen in Nederland, België, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. 3 jaar geleden zijn wij begonnen met ons andere label goedkoopstekinderfiets.nl en goedkoopstekinderfiets.be.

Ons doel is onze klanten, zowel de aller kleinste als hun ouders, beste fietservaring te laten beleven. "Een goed begin is maar de helft", goed materiaal is daarbij van groot belang en wij bieden daarom een breed assortiment aan kinderfietsen en accessoires van alleen de beste kwaliteit. Daarbij staan wij garant voor de beste service nadat u uw fiets heeft aangekocht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies bij aankoop van uw kinderfiets.

Copyright © 2018-present Kinderfietsen-online, Alle rechten voorbehouden